Accessibility Links

[For English please scroll down]

Megtekintés módja:


Mik a rendszerkövetelmények?

A filmeket KIZÁRÓLAG Windows 7-es vagy későbbi operációs rendszerű PC-n, illetve OSX 10.12 vagy későbbi operációs rendszert használó Intel alapú Macen lehet megnézni. Ebből adódóan pl. Linux rendszerű gépeken nem működik a lejátszás.

Ezen kívül Androidos telefonon vagy tableten is lehet nézni a filmeket, ha van rajta Chrome, illetve iPhone-on vagy iPaden, amin van Safari.

Szélessávú vagy száloptikás internetkapcsolatra lesz szükség, betárcsázóssal nem működik a lejátszás. Lejjebb részletesebben is ismertetjük a követelményeket.

Hány eszközön jelentkezhetek be egyszerre a fiókomba?

Maximum 5 eszközt tudsz egyszerre a fiókodhoz rendelni. Egyszerre maximum két eszközön lehet játszani a tartalmat (mobil és számítógép). Az eszközöket első használatkor automatikusan regisztrálja a rendszer. Amennyiben egy harmadik gépről szeretnél filmet nézni, a fiókodban lehetőséged van törölni a korábban regisztrált eszközöket.

Mik a követelmények Windows operációs rendszer esetén?

Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10. Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge vagy Opera. Javasoljuk, hogy a böngésző legfrissebb verzióját használja, mert előfordulhat, hogy a régebbi verziók nem támogatottak.
Az Internet Explorer 11 már nem támogatott. Szélessávú vagy száloptikás internetkapcsolatra lesz szükség, betárcsázóssal nem működik a lejátszás.

Mik a követelmények Mac számítógépeknél?

Mac OSX 10.12 vagy későbbi operációs rendszer. Google Chrome, Firefox, Safari, vagy Opera. Javasoljuk, hogy a böngésző legfrissebb verzióját használja, mert előfordulhat, hogy a régebbi verziók nem támogatottak.
Szélessávú vagy száloptikás internetkapcsolatra lesz szükség, betárcsázóssal nem működik a lejátszás.

Az iPhone-omon/iPademen is meg tudom nézni a tartalmakat?

Igen, a tartalmakat Safarin is meg lehet nézni, amihez iOS 11.2 vagy annál későbbi operációs rendszerre van szükség. Javasoljuk, hogy a böngésző legfrissebb verzióját használja, mert előfordulhat, hogy a régebbi verziók nem támogatottak.

Androidos készülékeken is meg tudom nézni a tartalmakat?

Igen, a tartalmakat Chrome-on is meg lehet nézni, amihez Android 6.0 vagy annál későbbi operációs rendszerre van szükség. Javasoljuk, hogy a böngésző legfrissebb verzióját használja, mert előfordulhat, hogy a régebbi verziók nem támogatottak.

Semelyik tartalmat sem tudom lejátszani. Miért nem?

Ellenőrizze a minimális rendszerkövetelményeket. Javasoljuk, hogy töltse le a lejátszáshoz használt böngésző legújabb verzióját.
Adaptív bitsebességű videólejátszást használunk, ami azt jelenti, hogy a lejátszás minősége automatikusan igazodik a rendelkezésre álló internet sebességéhez. Nagyfelbontású (HD) lejátszáshoz VDSL, kábeles vagy száloptikás kapcsolatot javaslunk, mert ADSL-lel nem tudjuk garantálni a folyamatos HD minőséget.

Mi történik, ha elfelejtem a jelszavamat?

Csak kattintson az Elfelejtettem a jelszavamat linkre a Bejelentkezés oldalon, adja meg az e-mail-címet, amit a regisztrációkor használt, és küldünk egy linket, amivel vissza tudja állítani a jelszavát.

Miért akadozik a videólejátszás?

Ha rossz vagy nem megbízható az internetkapcsolat, előfordulhat, hogy problémák adódnak lejátszás közben. Próbálja meg alacsonyabbra állítani a lejátszás bitsebességét.

Chromecasttal is le lehet játszani a tartalmakat?

Webes Chrome böngészővel PC-n, Macen és Androidos készülékeken is használhat Chromecastot a lejátszáshoz.

Hogyan tudok filmet nézni Chromecasttal Chrome böngészőben?

Győződjön meg róla, hogy a Chromecastját csatlakoztatta a TV-hez és a TV-jét ugyanazon a Wi-Fi hálózaton használja, majd kövesse az alábbi lépéseket:

További információért, hogyan használja a Chromecasetot a TV készülékén és/vagy hogyan csatlakoztassa a Wi-Fi hálózathoz, látogasson el erre az oldalra.
1. Győződjön meg róla, hogy a Chrome legutóbbi verzióját használja, ami a Beállítások > A Chrome névjegye menüpontban ellenőrizhető. Itt frissíthet a legújabb verzióra, amennyiben szükséges. Ha problémája adódna a beállítással, itt további tájékoztatást kaphat a Chrome frissítéséről.
2. A Chrome böngészőből nyissa meg a film oldalát és indítsa el a lejátszást. 3. Kattintson a Cast ikonra a jobb alsó sarokban. 4. Válassza ki az Ön Chromecast eszközét. 5. Ezután a film el fog indulni a Chromecaston.


How to watch:

What are the system requirements?

You can watch on PCs running Windows 7+, and Intel-based Macs running OSX 10.12+. Linux is NOT supported.

You can also watch on Android tablets and phones using Chrome and on iPhones and iPads using Safari.

You will need a broadband or fibre internet connection - dial up will not work. You’ll find a complete list of requirements below.

On how many devices can I log in to my account?

You can have maximum 5 devices registered to one account, and you are able to stream on two devices in the same time. You may delete devices and add new ones. New devices are automatically registered.

What are the requirements for Windows computers?

Windows 7, Windows 8.1 or Windows 10.
Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge or Opera. We recommend using the latest version of your browser as earlier versions may not be supported.
Internet Explorer 11 is no longer supported.
You will need a broadband or fibre internet connection - dial up will not work.

What are the requirements for Mac computers?

Mac OSX 10.12 or later.
Google Chrome, Firefox, Safari, or Opera. We recommend using the latest version of your browser as earlier versions may not be supported.
You will need a broadband or fibre internet connection - dial up will not work.

Can I watch content on my iPhone/iPad?

Yes, you can watch content using Safari and this requires iOS 11.2 or later. We recommend using the latest version of your browser as earlier versions may not be supported.

Can I watch content on my Android Device?

Yes, you can watch content using Chrome and this requires Android 6.0 or later. We recommend using the latest version of your browser as earlier versions may not be supported.

I can’t stream any of the content, what’s going on?

Check your minimum system requirements above. We recommend that you update to the latest version of your browser.
We use adaptive bitrate streaming which means the streaming quality will automatically adjust based on your internet speed. For High Definition (HD) streaming we recommend VDSL, cable or fibre connections as we cannot guarantee consistent HD streaming on ADSL.

What happens if I forget my password?

Simply click Forgot your password on the Sign In page, enter the email address you used when you created an account and a link to reset your password will be sent to you.

Why does video playback stall or not play smoothly?

If your internet connection is poor or inconsistent you may experience problems during playback. Try lowering the playback bitrate.

Can I Chromecast content?

You can Chromecast from a Chrome web browser on PC and Mac computers as well as Android devices.

How do I watch content using Chromecast from Chrome?

Make sure you have connected your Chromecast to your TV and Wi-Fi network then follow the steps below. Your device must be connected to the same Wi-Fi network as your Chromecast. For information or assistance connecting Chromecast to your TV and/or Wi-Fi network, see support.google.com/chromecast.
1. Make sure you’re using the latest version of Chrome by navigating to Settings > About Google Chrome and update your Chrome browser to the latest version, if necessary. If you’re having trouble, here’s how to update Chrome.
2. In Chrome browser go to the film page and start playing the content.
3. Select the Cast icon in the bottom right hand corner.
4. Select your Chromecast device.
5. The film will now start playing on your Chromecast device.